Neil Gaiman
Humble Book Bundle

Bogdan Plăcintescu, editor UDC

12 decembrie 2016

Humble Bundle au readus pachetul de cărți digitale scrise de Neil Gaiman, ce poate fi achiziționat la orice preț de pe site-ul lor (https://www.humblebundle.com/books/neil-gaiman-book-bundle) până pe 21 decembrie.

Neil Geiman este un autor englez, cunoscut pentru banda desenată The Sandman și romanele The Graveyard Book, Stardust și Coraline. Geiman a câștigat numeroase premii pentru lucrările sale, iar Stardust a fost adaptat într-un film de lung metraj și Coraline într-o animație stop-motion.

Neil Gaiman

standard.net

Colecția conține unele dintre cele mai rare și căutate opere ale lui Gaiman și, așa cum se întâmplă cu toate Humble Bundle-urile, o parte din bani se duc la organizații caritabile. Ce procent din plată ajunge la acestea, la autor sau la Humble Bundle este la discreția cumpărătorului. Organizațiile care vor beneficia din vânzările acestui pachet sunt United Nations Refugee Agency și Comic Book Legal Defense Fund, iar toți banii pe care îi primește Gaiman vor fi folosiți pentru Gaiman Foundation, tot în scopuri caritabile.

Este a doua oară când acest pachet apare pe site-ul Humble Bundle. Ediția anterioară, care conținea mai puține cărți, a fost primită foarte bine, fiind cel mai cumpărat book bundle și ajungând pe primul loc la media prețului plătit dintre toate bundle-urile vândute vreodată. De asemenea, a fost prima oară când un pachet a avut numai comentarii pozitive.

Parte din colecția de cărți

humblebundle.com

Colecția din acest an conține și câteva povești audio noi, pe lângă cărțile și benzile desenate din ediția trecută, multe dintre care nu au mai fost publicate de câteva decenii – precum Duran Duran, cartea sa de debut, Outrageous Tales From the Old Testament și Seven Deadly Sins, cu povești scrise sau desenate de Gaiman, Alan Moore, Hunt Emerson și mulți alții.

Pachetul conține până și Manuscript Found in a Milk Bottle, una din primele povestiri scrise de Gaiman și publicată în 1985 deși, după cum spune autorul, „este atât de proastă încât nu am lăsat pe nimeni să o publice din nou. Nici măcar ca să le dau tinerilor scriitori speranța că, dacă și eu eram atât de groaznic cândva, atunci există speranță pentru oricine.”

Ce se mai întâmplă cu cărțile
aici și prin lume

La ce filme ne mai uităm și,
mai ales, de ce

JOCURI

Cercetătorii britanici au descoperit că jocurile nu ne prostesc